УЧДМ РУСУМЛИ ТАКОМИЛЛАШТИРИЛГАН ДЕЛИНТЕР СТЕНДИНИНГ АСОСИЙ ҚИСМЛАРИНИ ТАЙЁРЛАШ, ЙИҒИШ ВА ДАСТЛАБКИ СИНОВЛАРИНИ ЎТКАЗИШ (Conferencea, 2023)
Мақолада экспериментал ишларда ҳаражатларни камайтириш мақсадида (камроқ чигит ишлатиш, камроқ электр энергия сарфлаш, тайёрланадиган янги деталларнинг нархини камайтириш) УЧДМ машинасининг стендини тайёрлаш тўғрисида гапирилади.