TA’LIM JARAYONIDA O‘QUV FAOLIYATINI TASHKIL ETISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING O‘RNI (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada maktab o‘quvchilarida va oliy ta’lim tizimi talabalarida axborot kompetentsiyasining ahamiyati muhokama qilingan. Raqamli texnologiyalar va axborot bilan ishlash yo‘nalishlari tavsiflangan.