PEDAGOGIK TADQIQOTLAR METODOLOGIYASIDA TIZIMLI VA MADANIYATLI YONDOShUV (Conferencea, 2023)
Maqolada pedagogika metodologiyasida tizimli va madaniyatli yendoshuv, tizimli taxlil komponentlari, madaniyatli yendoshuv asosida yotuvchi prinsiplar bayon etilgan.