TEXNOLOGIK YONDASHUV ASOSIDA BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING KASBIY TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISHNI PEDAGOGIK SHART- SHAROITLARI (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada bo‘lajak harbiy ta’lim o‘qituvchilarining ta’lim-tarbiya amaliyotida an’anaviy yondashuv, tizimli zamonaviy yondashuv, texnologik yondashuv, tanqidiy yondashuv, funktsional, kompleks, faoliyatli yondashuvlar asosida tizimli ilmiy-falsafiy taxlillar ifodalangan.