ТАЛАБАЛАРНИНГ КАСБИЙ СИФАТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРУВЧИ РАҚАМЛИ ТАЪЛИМ МУҲИТИНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ (Conferencea, 2023)
Рақамли таълим муҳити глобал ахборот маконининг бир қисми бўлиб, у педагогик жараённинг турли вазифаларини қўллаб-қувватлаш учун тармоқ ва компютер технологияларининг бутун узлуксизлигини ўз ичига олади. Рақамли таълим муҳитининг асосий компонентлари телекоммуникация тизимлари ва тармоқлари -Интернет, ижтимоий тармоқлар, веб-платформалар, мобил иловалардир. Мақолада ҳам рақамли таълим муҳитининг ўзига хослиги хуусида амалий таклифлар берилади.