DARS JARAYONIDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - MATEMATIK TA’LIMNI YANGICHA TASHKIL QILISHNING ASOSI SIFATIDA (Conferencea, 2023)
Ushbu maqola matematikani o‘qitishda zamonaviy texnologiyalardan foydalanishga bag‘ishlangan. Matematikada turli texnologiyalardan foydalanishning didaktik asoslari keltirilgan. Maqolada o‘quv jarayonida zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanishning afzalliklari va xususiyatlarini asoslab beriladi.