BEGONA O’TLARNING BIOLOGIK GURUHLARI (Conferencea, 2023)
Begona o‘tlar (ekinlar orasida uchraydigan yovvoyi o‘simliklar) qishloq xo‘jaligi ekinlarining hosildorligini va mexnat unumdorligining pasayishida, maxsulot sifatining yomonlashishida salbiy ta'sir ko‘rsatadi.