O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASINING QIZIL KITOBIGA KIRITILGAN QO‘YTOSH TOG‘LARIDA O‘SUVCHI (PILDIROQ QO‘SHSHOX, TOSHBUZAR PARRIYASI, YASHIL ANURA) O‘SIMLIKLAR HAQIDA (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada Qo‘ytosh tog‘larida o‘suvchi O‘zbekiston Respublikasining Qizil kitobiga kiritilgan (Pildiroq qo‘shshox, toshbuzar parriyasi, yashil anura) o‘simliklar haqida umumiy ma'lumotlar va ularning kamayib borish sabablari yoritib berilgan.