KASB-HUNARGA YO’NALTIRISH VA UNING NAZARIY-PSIXOLOGIK ASOSLARI (Conferencea, 2023)
Kasbga yo’naltirish – shaxsning bo’lg’usi kasbiy faoliyat subyekti sifatida o’ziga nisbatan shakllanish jarayonini o’taydi, ya`ni kelajakda bozor iqtisodiyoti munosabatlariga moslashib boradi. Mazkur maqolada kasb-hunarga yo’naltirishning nazariy asoslarining hayotga tatbiq etilishi haqida bir qator ilmiy nazariy mulohazalar o’rin olgan.