HUQUQIY FANNING RIVOJLANISHI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqola yuridik fandagi innovatsion jarayonlar va innovatsiyalarga bag ishlangan.Nazariy huquqiy ong (va umuman huquqiy ong) inqirozini yengish va huquqiy tartibga solishning butun mexanizmini tushuntiruvchi yaxlit integrativ yurisprudensiyani yaratishuchun XXI asrda yuridik fanni rivojlantirishning aso siy istiqbollari ko rib chiqiladi.