MAKTAB O’QUVCHILARINING KASB TANLASHLARIDA OILANING AHAMIYATI: IJTIMOY-PSIXOLOGIK MUAMMO SIFATIDA (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada maktab o’quvchilarining kasb tanlashlarida oilaning ahamiyati haqida va uning ijtimoiy-muammo sifatidagi masala ekanligi hamda bir qator yechimlar ham keltirib o’tilgan.