AMALIYOTCHI PSIXOLOG FAOLIYATIDA O’QUVCHIDAGI OILAVIY MUNOSABATLAR PSIXOKORREKSIYASI (Conferencea, 2023)
Oiladagi nosog‘lom psixologik muhit va oilaviy tarbiyadagi yo‘l qo‘yilayotgan nuqsonlar hamda ta'lim jarayonida kuzatilayotgan nuqsonlar, o‘smirlar va o‘smirlar yashayotgan mahallalar hayoti, ularning psixologik muhiti o‘smirlarda xulq og‘ishining kelib chiqishiga o‘z ta'sirini o‘tkazmasdan qolmaydi. Mazkur maqolada amaliyotchi psixolog faoliyatida o’quvchidagi oilaviy munosabatlar psixokorreksiyasi haqida bir qator ilmiy – psixologik mulohazalar keltirib o’tilgan.