DON MAHSULOTLARINI QAYTA ISHLASH HAMDA UNI JAHON BOZORIGA EKSPORT QILISH (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada don mahsulotlarini qayta ishlash hamda uni jahon bozoriga eksport qilish haqida bir qator ilmiy-nazariy mulohazalar o’rin olgan bo’lib bu ko’pchilik uchun foydali bo’ladi degan umiddamiz.