GLOBAL IQTISODIYOT MUAMMOLARI VA MILLIY IQTISODIYOTNI YANADA RIVOJLANTIRISH (Conferencea, 2023)
Bu maqolada biz "Global iqtisodiyot muammolari va milliy iqtisodiyotni yanada rivojlantirish" mavzusida tadqiqot qilishni rejalashtirganmiz. Bizning asosiy maqsadimiz, jahon iqtisodiyoti va milliy iqtisodiyotning yanada rivojlantirishiga yo'l qo'yadigan muhim faktorlarni o'rganish va tahlil qilish. Maqolamizda, ko'pchilikka ta'sir qilgan ko'plab muammolardan, jamiyat tashkilotlarining yo'nalishlari, innovatsiyalar va texnologiyalar, moliyaviy tizim va soliqqa tortish, global ishlab chiqarish tizimi va eksport muammolari haqida ma'lumot berilgan. Biz, bu muammolarni o'rganib, milliy iqtisodiyotni yanada rivojlantirish uchun tavsiyalar va maslahatlar taklif etdik.