ABDULLA AVLONIY SHE’RLARIDA HURRIYAT KONSEPSIYASI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek jadidchilik harakatining namoyondalari bo‘lgan shaxslar va ularning ichida o‘z faoliyati bilan tarixda o‘chmas iz qoldirgan inson – Abdulla Avloniyning she’rlarida mustaqillik g‘oyasining aks etishi tahlilga tortilgan.