STEAM TA’LIM DASTURI ASOSIDA BO‘LAJAK CHIZMACHILIK FANI O‘QITUVCHILARNING KASBIY SIFATLARINI RIVOJLANTIRISH (Conferencea, 2023)
Maqolada chizmalarni chizish va ularni turli usullar bilan o‘qish hamda ularga chizmachilikdan olayotgan bilim, ko‘nikmalarini tekshirish, Steam ta’lim dasturi asosida dars jarayonida ularning faolligini oshirish maqsadida o‘qitishda foydalanish metodlari bo‘yicha tavsiyalar berilgan.