BO‘LAJAK MUHANDISLARDA KREATIV FIKRLASHNING AHAMIYATI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada bo‘lajak muhandislarda kreativ fikrlashning nazariy asoslari, uning ta’limdagi ahamiyati, kreativ fikrlashni rivojlantirishga mo‘ljallangan yondashuvlar keltirilgan.