SURXON VOHASIDA YASHOVCHI YUZ (JUZ) LARNING AN’ANAVIY CHORVACHILIGIDA QO’YCHILIKNING AHAMIYATI (Conferencea, 2023)
Vohaning tog‘lari va dashtlarida chorvachilik xo‘jaligini rivojlanishi uchun qulay sharoit yuzaga kelgan. Ayniqsa, yaylovlarning qulayligi, chorva uchun turli-tuman o‘tloqlarning, suv havzalarining ko‘pligi chorvachilikka sharoit uchun imkoniyat bergan.