AKADEMIK MOBILLIK – BOLONIYA JARAYONLARINING MUHIM SHARTI SIFATIDA (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim tizimi rivojlanishing muhim jihatlarida biri bo‘lgan akademik mobillik masalalari tahlil qilingan.