HAR XIL TURDAGI UY-JOY-FUQAROLIK KO’CHMAS MULK OBYEKTLARINI KOMPLEKS BAHOLASHNING INNOVATSION YONDASHUVLARI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada turli ko’chmas mulk obyektlarini har tomonlama (kompleks) baholashning obyektlarni differensial qiymat ko'rsatkichlari bo'yicha innovatsion baholash metodi yoritilgan. Uy-joy-fuqarolik obyektlarini differensial qiymat ko'rsatkichlari bo'yicha baholash metodi printsiplari va algoritmlari tavsiya etilgan.