MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MNEMOTEXNIKA ASOSIDA ERTAKLAR BILAN TANISHTIRISH (Conferencea, 2023)
Maskur maqolada ertaklarning bolalar hayotidagi o‘rni, xalq ertaklari haqida ma’lumot. Maktabgacha yoshdagi bolalarni mnemotexnika orqali xotira va eslab qolish qobiliyatini rivojlantirish, mnemotexnika usuli bolaning rivojlanishiga qanday ta’sir ko‘rsatishi haqida so‘z boradi.