BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARINING ONA TILI VA OʻQISH SAVODXONLIGI DARSLARIDA TEZ AYTISHLAR ORQALI KREATIVLIKNI OSHIRISH (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarining ona tili va oʻqish savodxonligi darslarida tez aytishlar orqali kreativlikni oshirish yoʻllari va kreativlikni rivojlantirish haqida soʻz boradi.