SURXONDARYO VILOYATI QUMQOʻRGʻON TUMANI 7-MAKTAB BOSHLANGʻICH SINF OʻQITUVCHISI (Conferencea, 2023)
o`quvchilarga dars yakunida so`zlar o`zaro bir biriga mazmun jihatdan bog`lanadi va gap hosil qilishi tushuntiriladi .Nutq va gap haqidagi bilimlarini mustahkamlash