MUSTAQILLIK YILLARIDA QASHQADARYO VOHASIDA IJTIMOIY SOHA TARAQQIYOTI TARIXI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada ijtimoiy soha tushunchasi,bozor iqtisodiyoti sharoitida ijtimoiy sohani rivojlantirish, vohada ijtimoiy soha taraqqiyoti tarixi xususida to‘xtalib o‘tildi.