АКАДЕМИК ХОНАНДАЛИК САНЪАТИНИНГ РИВОЖЛАНИШИ ВА ТАРИХИЙ ТАРАҚҚИЁТИ (Conferencea, 2023)
Мазкур мақолада академик хонандалик мактабларининг ривожланиши, дастлабки ўзбек опералари ўзбек ва рус композиторларининг ижодий ҳамкорлиги ҳамда Ўзбекистонда Академик хонандаликнинг ривожланишида катта хисса қўшган хонандалар ижодлари хақида маълумотлар келтириб ўтилган.