QISHLOQ XO‘JALIGI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING O‘RNI (Conferencea, 2023)
raqamli texnologiyalar olamida samarali boshqaruv uchun innovatsion texnologiyalar hayotning barcha sohalariga joriy etilishi kerak. Qishloq xo'jaligidagi yangi vazifalar: sayyoramizning o'sib borayotgan aholisini oziqlantirish, sifatli oziq-ovqat va xizmatlarga bo'lgan talabni qondirish, mehnat samaradorligi va agrosanoat kompleksining rentabelligini oshirishning dolzarb muammolari.