BOSHLANG’ICH SINFDA MASALALARNI O’RGANISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Conferencea, 2023)
maqolada boshlang’ich sinfda masalalarni o’rganishda zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanish haqida gap borgan.