BOSHLANG‘ICH SINF ONA TILI DARSLARIDA O‘ZBEK TILINING IMLO QOIDALARINI O‘RGATISHNING ZAMONAVIY USULLARI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarni tez, ravon va xatosiz o‘qishga o‘rgatish yo‘llari, ta’lim-tarbiya jarayonida o‘qituvchi bilan o‘quvchilarning birgalikdagi faoliyatini tashkil etish shakllari, boshlang‘ich sinflarda o‘qish va yozish faoliyatni tashkil etishning umumiy mazmuni hamda innovatsion yo‘nalishlari xususidagi fikrlar keltirilgan.