QO'QON SHAHRIDA TURISTIK YO'NALISHLARNI TASHKIL ETISH JARAYONI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada Qo'qon shahrida turistik yo'nalishlarni tashkil etish jarayoni, Turistik yo'nalishlarni aniqlash, Xavfsizlik va xavfsizlikni ta'minlash, Turizim vaqtida mahalliy korxonalar bilan hamkorlik qilish masalalari bo’yicha fikrlar ilgari surildi.