ERKIN VOHIDOV IJODIDA ANTONIMALAR (Conferencea, 2023)
Maqolada Erkin Vohidov ijodida qo’llangan antonimalarga oid ilmiy ma’lumotlar keltirilgan. Erkin Vohidovning so’z qo’llash mahorati va zidlash orqali so’z ta’sirchanligini oshirilganligi haqida fikrlar yuritilgan.