OILADA PSIXOLOGIK MASLAHAT YORDAMINING PSIXOLOGIK MEXANIZMLARI (Conferencea, 2023)
Mаqolаdа bugun jamiyatimizning аsosiy bo‘g‘ini bo‘lgаn oilа vа unga psixologik maslahat yordamining o‘ziga xos bo‘lgan psixologik mexanizmlariga to‘xtalib o‘tilgan.