XROMNING INSONGA TA'SIRI: FOYDA, FOYDALANISH VA TAVSIYA ETILGAN ISTE'MOL DARAJALARI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada xromning insonga ta'sirini tahlil qilinadi, bunda muhim foydali maqolalarni muhokama qilinadi.