BOSHLANG‘ICH FUNKSIYA VA ANIQMAS INTEGRALLARNI MAPLE DASTURIDA HISOBLASH (Conferencea, 2023)
Ushbu ish bir o‘zgaruvchili funksiyani integral hisobiga bag‘ishlangan bo‘lib, unda integrallash masalalarini analitik va MAPLE dasturi yordamida yechish usullari berilgan.