ENERGETIKA KELAJAGI: INNOVATSION TEXNALOGIYALAR VA BARQAROR YECHIMLARNI O’RGANISH (Conferencea, 2023)
Bu tadqiqot energetika sohasida turli innovatsion texnologiyalar va barqaror yechimlarni o'rganishga qaratilgan. Bu maqsadga, kelajakdagi innovatsionlar va yechimlar energetika sohasida g'arb avlodining rivojlanishini ko'rsatadigan xususiyati hisobga olindi. O'zbekistondagi natijalar elektr energiya xavfsizligini ta'minlashda yangi texnologiyalar qo'llanishi zarurati bilan chiqqan.