XX-ASR O‘ZBEK JADID ADABIYOTININING XORIJDA O‘RGANILISHIDA I. BALDAUFNING O‘RNI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada Olmon olimasi I. Baldaufning XX-asr o‘zbek jadid adabiyoti haqidagi izlanishlari tahlilga tortildi. I. Baldaufning o‘zbek yozuvchilari va kitobxonlari bilan o‘rnatgan aloqasi haqida so‘z yuritildi. Olimaning o‘ziga xos uslubi borasidagi ma’lumotlar esa o‘quvchini o‘ziga tortadi.