OʻZBEKISTONDA XORIJIY SAYYOHLAR OQIMINI OSHIRISHDA GID HAMROHLIGI VA TARJIMONLIK FAOLIYATINING AHAMIYATI (Conferencea, 2023)
Mazkur tadqiqot chet ellik sayyohlarni O’zbekistonda kuzatib borish va bu jarayonda yuzaga keladigan muammolarga bag'ishlangan. Mamlakatning turistik salohiyatini oshirish uchun gid hamrohligi va sifatli tarjimonlik faoliyatining ahamiyati borasida xulosalar keltirilgan.