MA’NAVIYAT VA AXBOROT: JAMIYAT TAQDIRI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqola yoshlar orasida ma’naviyat hamda axborotga bo’lgan ehtiyoj, yoshlarda ma’naviyatni shakllantirish hamda yetuk shaxs tarbiyasida ma’naviyatning ahamiyati, axborot istemolining asosiy talab va shartlari, ta’lim, ma’naviyat va axborotning uzviyligi borasidagi fikr-mulohazalardan iborat.