BOSHLANG‘ICH SINFLARDA O‘QUVCHILARNI KOMBINATORIKA MASALALARINI YECHISHGA O‘RGATISHNING INNOVATSION USULLARI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqola “Boshlang‘ich sinflarda o‘quvchilarni kombinatorika masalalarini yechishga o‘rgatishning innovatsion usullari” deb nomlanib unda kombinatorika masalalari tushunchasining ta’rifi, uning rivojlanish bosqichlari va hissa qo‘shgan olimlar hamda kombinatorika masalalarini o‘rgatishning innovatsion usullari haqida ma’lumotlar berilgan.