BOSHLANG’ICH SINFLARDA MUSTAQIL SO’Z TURKUMLARINI O’QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI (Conferencea, 2023)
O‘zbekiston Respublikasi ijtimoiy taraqqiyotining demokratik-huquqiy, fuqarolik jamiyati qurish yo‘lidan dadil bormoqda. Iqtisodiy, madaniy-ma’rifiy, xalq ta’limi sohalarida islohotlar va yangilanish jarayonlari bosqichma-bosqich, izchillik bilan amalga oshirilmoqda. Zero, jamiyatning taraqqiyoti, uning rivojlangan mamlakatlar qatoridan munosib o‘rinni egallashi bugungi kunda ta’lim olayotgan yoshlarning ma’naviy salohiyati, keng dunyoqarashi va chuqur ilmiy, mustaqil fikrlashiga bog‘liq.