КЕСИШ ЖАРАЁНИГА МОЙЛАШ СОВУТИШ СУЮҚЛИКЛАРИ (МСС) ФУНКЦИОНАЛ ТАРКИБИНИНГ ТАЪСИРИ (Conferencea, 2023)
МССларининг кесишдаги мойлаш хусусиятларини алохида фарқлаб бахо бериш имкониятини берадиган назарий ва тажриба синов тадқиқотлари ўтказилди. Оз миқдордаги янги қўшимчалардан фойдаланиб ўтказилган синовлар асосида МССларининг янги таркиби таклиф этилди.