MODAL SO`ZLAR PRESSUPPOZITSIYASI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada presuppozitsiyaning pragmatik roli, ahamiyati va modal so`zlarning ma`no jihatdan gap tarkibida qo`llanilib, presuppozitsiya hodisasiga ishora qilishi, yashirin ma`no ifodalashi haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, modal so`zlar ifodalagan yashirin ma`no (presuppozitsiya) gapni mazmunan murakkablashtirishi va ayni vaqtda nutqiy tejamlilikni yuzaga keltirishi misollar orqali ochib berilgan.