AXBOROT KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARI VA ILG‘OR PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR ORQALI TA’LIM JARAYONINI TASHKILLASHTIRISH (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada axborot kommunikatsiya texnologiyalari va ilg‘or pedagogik texnologiyalar orqali ta’lim jarayonini tashkillashtirishning maqsadi, mazmuni va mohiyati, ta’lim sifatidagi o'rni yoritib berilgan.