UMUMIY O'RTA TA'LIM O'QITUVCHILARIDA KKASBIY RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada kasbiy-pedagogik madaniyatni shakllantirish haqida fikr-mulohazalar bildirildi.