POLISTIROBLOK ISHLARI CHIQARISH YANGI TEXNOLOGIYASI (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada qurilish materiallari yangi texnologiya asosida ishlab chiqarishda polistroblokning yangi tarkibi mustaxkamligi va turlarini tahlili to‘g‘risida yechim va tahlillar natijasida intensivlashtirish usullari keltirilgan.