HOZIRGI DAVRDA KASBGA YO‘NALTIRUVCHI TAЪLIM MUASSASALARI O‘QITUVCHILARINING BURCH MA‘SULIYATI (Conferencea, 2023)
Mazkur maqolada hozirgi davrda kasbga yo‘naltiruvchi ta'lim muassasalari, ya'ngi akademik litsey va kolledj o‘qituvchilarining burch va ma'suliyati to‘g‘risida zaruriy ma'lumotlar va xulosalar keltirilgan.