ЗAРAФШОН ВОҲAСИДА ҚAДИМГИ ЯШАШ МАНЗИЛГОҲЛАРИ (Conferencea, 2023)
Ушбу мақолада Бухоро худудидаги қадимги яшаш манзилгохлари ва Зарафшон дарёси этакларидан топилган яшаш манзилгоҳлари билан танишасиз. Бундан ташқари қадимги Суғд маданиятига мансуб урбанизациялашган деҳқон ва ҳунарманд оилаларнинг яшаш манзилгоҳлари ҳам ёритилган.