ЖИНОЯТ ПРОВОКАЦИЯСИ ОРҚАЛИ ДАЛИЛЛАРНИ ТЎПЛАШ ВА МУСТАҲКАМЛАШГА ЙЎЛ ҚЎЙМАСЛИК ЧОРАЛАРИ (Conferencea, 2023)
ушбу тезисда жиноят провокацияси натижасида далилларни тўплаш борасида шаклланган амалиёт таҳлили, мазкур масалани тартибга солиш бўйича хорижий мамлакатлар қонунчилик ҳужжатлари таҳлили ва олимларнинг фикрлари, жиноят провокациясининг ижтимоий хавфли оқибатлари, амалдаги қонунчилик ҳужжатларидаги ҳуқуқий бўшлиқлар, амалиётдаги муаммолар таҳлил қилинган.