TABIATNING KUCHIDAN FOYDALANISH: DORIVOR O'TLARNI YETISHTIRISH (Conferencea, 2023)
Dorivor o'tlar asrlar davomida turli kasalliklarni davolash uchun madaniyatlarda ishlatilgan. Tabiiy dorilar va barqaror sog'liqni saqlash amaliyotiga bo'lgan qiziqish bilan so'nggi yillarda dorivor o'tlarni yetishtirish sezilarli darajada mashhur bo'ldi. Ushbu ilmiy maqola dorivor o'tlarni muvaffaqiyatli yetishtirish uchun zarur bo'lgan muhim omillarni o'rganadi, ularni iste'mol qilish bilan bog'liq sog'liq uchun potentsial foydalarni muhokama qiladi va o'simlik dori-darmonlarini asosiy sog'liqni saqlash tizimlariga kiritishning ahamiyatini ta'kidlaydi.