IN VITRO SHAROITIDA FOX-11 VA FOX- 9 PAYVANDTAGLARINI SAMARALI KO’PAYTIRISH (Conferencea, 2023)
Ushbu maqolada introduksiya qilingan va laboratoriya sharoitida o’stirlayotgan (FOX-11 va FOX-9) Payvandaklarini in vitro sharoitida mikroklonal ko’paytirishda o’simliklarning o’sishini boshqaruvchi suniy ozuqa muxitlardan Murashiga va Skoogga ozuqa muxitlari va 6-benzilaminopurining qisqacha natijalar yoritib o’tilgan.