ЎЗБЕКИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА 2019- 2022 ЙИЛЛИКДА БАЧАДОН БЎЙНИ САРАТОНИ БИЛАН КАСАЛЛАНИШ ВА ЎЛИМ КЎРСАТГИЧЛАРИ (Conferencea, 2023)
Республика Ихтисослаштирилган Онкология ва Радиология Илмий-Амалий Тиббиёт Маркази